FOOTBIC-ohjaajakoulutus

Terhi /

Aika: syksyllä 2022, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

​Paikka: Hormistontie 98 Nakkila

Hinta: 265 € (sis. alv 24 %)


Koulutuksen hintaan sisältyy:
sähköinen koulutusmateriaali, kaksi Footbic Basic -palloa, yksi Footbic Pro-terapiapallo, Footbic-varvaskuminauha sekä kaksi Footbic-varpaidenerottajaa

​Koulutuksen suorittanut ja ohjaajalisenssin allekirjoittanut saa myös ensimmäisen vuoden ohjaajalisenssin maksutta. Yhden vuoden Footbic-ohjaajalisenssin arvo on 150 €.

​Footbic® – Koulutuksen sisältö:

Footbic-ohjaajakoulutuksessa opit perusteet jalkaterän anatomiasta ja toiminnasta. Anatomian lisäksi päivän aikana perehdyt erilaisiin Footbic-perusharjoitteiseen käyttäen Footbic Basic -palloja. Harjoitteet sisältävät jalkaterien lämmittelyliikkeitä, lihaksia vahvistavia, venyttäviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita.

Jokainen harjoite harjoitellaan tarkasti, jotta osaat koulutuksen jälkeen sekä harjoitella itse että ohjata liikkeitä asiakkaillesi. Koulutukseen sisältyy myös Footbic-ryhmäliikuntatunti.

​Koulutuksesta saat mukaan eripituisia Footbic-ryhmäliikuntatuntiohjelmia, joita voit hyödyntää omien tuntiesi suunnittelussa. Koulutuksen jälkeen voit ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja Footbic-harjoitteita yksilöasiakkaille omana kokonaisuutenaan tai osana jotain toista liikuntatuntia.

​Koulutuksen käytyäsi ja Footbic-ohjaajasopimuksen allekirjoitettuasi sinulla on oikeus ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja käyttää Footbic-logoa. Koulutuspäivänä sinun on mahdollista myös hankkia Footbic-palloja erikoishintaan ryhmäliikuntatunteja varten. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi ryhtyä Footbic-tuotteiden jälleenmyyjäksi.

​Koulutuksessa opit muun muassa tyypillisimmät jalkamallit ja millainen askel tukee kehon hyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia jalkaterätyyppejä; miten pystyt tulkitsemaan niitä ja kuinka jalka toimii liikkeen aikana.

​Koulutuksessa hyödynnetään Footbic-ohjaajakoulutuksessa saatuja oppeja ja perehdytään lisää jalkaterän anatomiaan. Koulutuksessa opit Footbic-palloilla tehtäviä jalkaterää kuntouttavia harjoitteita, jotka vahvistavat ja venyttävät jalkaterän lihaksia sekä lisäävät jalan nivelten liikkuvuutta.

​Kouluttaja:
menetelmän kehittäjä, fysioterapeutti Ahto Kärnä

Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaisille, kuten fysioterapeuteille, hierojille ja liikunnanohjaajille.

Lisätiedot: Nakkilan Fysiotalli, Terhi Männistö, terhifysiotalli.fi tai 0500919405

Ilmoittautumiset:

https://footbic.com/koulutusilmoittautuminen-124-page.html

www.footbic.com -> koulutusilmoittautuminen

Kategoriat: Kurssikuvaus